Help Mee

Hoe kunt u helpen?

Als non-profit organisatie zijn wij geheel afhankelijk van giften en donoren. Wij geven de voorkeur aan maandelijkse donoren zodat wij hier bij het maken van een budget rekening mee kunnen houden. Voor 30 euro per maand kunnen wij 1 kind het hele jaar door helpen bij alles wat nodig is om naar school te gaan.

Dat zijn bijvoorbeeld schoolgeld, schoolartikelen en kleding. Maar ook medische kosten wanneer een kind ziek is. In het verleden hebben wij ook incidenteel geholpen bij het geven van een voedselpakket of betalen van de huur. Hier kiezen wij voor omdat wij merken dat er meer nodig is dan alleen betaalde schoolkosten om een kind naar school te laten gaan.

Hieronder ziet u onze bankgegevens en hoe u geld over kunt maken naar onze Nederlandse rekening. U kunt ook via ons contactformulier contact met ons zoeken als u op een andere manier ons wil steunen. Bent u geraakt door een van de verhalen van onze kinderen bij de ‘childrens profile’ dan kunt u ook aangeven dat u graag een specifiek kind zou willen sponsoren. Ons doel is om uiteindelijk tenminste 100 kinderen te sponsoren.

Helaas is het (nog) niet mogelijk om via IDeal te betalen. U kunt uw gift overmaken op:

IBAN: NL36RABO 0370715462

Tnv: Stichting Go 2 School Initiative Uganda Nederland